Dolors Porredón © Dolnes SL. És una empresa de nacionalitat espanyola amb domicili a Apartat de Correus 165 Les Franqueses del Vallès (Barcelona). I CIF B60210432. Tlf. (0034) 93 870 37 95. info@dolorsporredon.com :: Tots els drets reservats. La informació d’aquest espai web està protegida per la propietat intel·lectual. Tots els drets sobre el contingut d’aquesta pàgina pertanyen a Dolors Porredón (Dolnes SL), que en té l’exclusiva dels drets d’explotació. Cap contingut o part d’aquest espai web pot ser reproduït ni distribuït sense la prèvia autorització de Dolors Porredón. L’usuari d’aquest espai no pot –per tant- copiar, modificar, distribuir, reproduir, publicar, vendre o transmetre de qualsevol altra manera els continguts ni crear nous productes o serveis a partir de la informació continguda aquí.

:: ÚS DE LA WEB

Dolors Porredón no es fa responsable dels errors de visualització produïts per l’ús de versions no actualitzades dels diferents navegadors o pel mal funcionament d’aquests deguts a causes alienes a Dolors Porredón. Dolors Porredón rebutja la responsabilitat derivada de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret a modificar, eliminar o mantenir aquests continguts.

:: PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, del 13 de Desembre, s’informa que les seves dades formaran part d’un fitxer, registrat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, propietat de DOLORS PORREDÓN, amb domicili al Apartat de Correus 165 Les Franqueses del Vallès (Barcelona). La finalitat del fitxer és la gestió de clients. Vostè té dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació que s’exercirà per escrit a Dolors Porredón, Apartat de Correus 165 Les Franqueses del Vallès (Barcelona). D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), s’informa a tots els nostres usuaris i visitants sobre la informació legal relativa a la propietat de l’espai web ubicat a la direcció d’Internet www.dolorsporredon.com