Dolors PorredónDolors Porredón, 40 anys en la Fotografia Professional, capturant moments irrepetibles.

Dolors Porredón s’ inicia en el món de la fotografia l’any 1970 de forma autodidacta. Durant aquella dècada, moguda per una inquietud personal, es dedica a recórrer món. La antiga Unió Soviètica, Xina, Japó, Àfrica, Vietnam o Tailàndia són algunes de les destinacions en què Dolors Porredón utilitza la seva càmera per reflectir la realitat social i política d’aquell temps. Els reportatges obtinguts els ven a revistes com Interior (Espanya), Stern (Alemanya) o Interviú (Espanya).

A la dècada dels 80, s’ especialitza en Fotografia social i el Retrat, i consolida la seva carrera en el seu estudi de Granollers (Barcelona). Actualment, segueix fotografiant al seu estudi, i també dedica gran part del seu temps a treballs personals com ‘Formentera, l’ Illa de les Dones’.

Dolors Porredón és Membre Fundador de la Federació Espanyola de Fotògrafs Professionals i la Imatge (FEPFI). També ha assolit el MÈRIT al FOTÒGRAF DISTINGIT de la FEPFI i ha estat Jutge Qualificador de la mateixa Federació. També és Membre Fundador de l’Associació de Fotògrafs Professionals de València (AFPV).

georgia

Georgia Porredón neix l’ any 1976 i creix envoltada de càmeres i carrets. Agafa la primera càmera professional a l’ edat dels 14 anys com a ajudant de la seva mare, Dolors Porredón.
Psicòloga clínica de formació, durant els anys d’ Universitat segueix vinculada a la fotografia realitzant casaments i retrat, i assistint a nombrosos tallers i ponències dels principals fotògrafs nacionals i internacionals.
L’ any 2011 fa la seva primera exposició de retrats titulada ‘Darrera els Saris’ a la Galeria d’ Art AB.