PROMOCIÓ OCTUBRE-AVIS I NÉTS

Avi i nét retrat Dolors Porredón FotografiaEl vincle entre avis i néts és únic. Us heu fixat mai com miren els avis als seus néts? Són mirades d’ orgull, de complicitat, paciència i amor incondicional. Els menuts se’ls miren amb admiració, respecte i emoció.

Els avis ens ensenyen a mirar les estrelles, a apreciar la delicadesa de les papallones, ens animen a seguir corrent quan caiem a terra i ens preparen una xocolata desfeta els dies de pluja. I qui cuina millor que la nostra àvia? Molts avis van a buscar als seus néts a la sortida de l’ escola, passejen amb ells, els preparen el berenar i passen la tarda jugant, explicant contes i històries de quan éren petits o els ajuden a fer els deures. Els avis ens mimen i ens donen lliçons de vida que deixen empremta en la nostra manera d’ actuar i de pensar al llarg del temps.

Durant aquest mes volem fer un petit homenatge a totes els avis i àvies, i la relació tan especial que ténen amb els seus néts. Una imatge que perdurarà en el temps i immortalitzarà una etapa de les vostres vides.

No deixeu escapar aquesta oportunitat de tenir el millor dels regals: la vostra memòria fotogràfica familiar.

A Dolors Porredón retratem les vostres emocions.

retrat àvia nétes Dolors Porredón Fotografia

Deixa un comentari